Επισκεφθείτε το Ελληνικό Περίπτερο
01/05/2015 -
31/10/2015

Expo Milano 2015

Milan, Italy

Η Ελληνική Συμμετοχή

Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας καλωσορίσουμε στο Ελληνικό Περίπτερο της Expo Milano 2015!

Η παράδοση, η φύση και η ψυχή των Ελλήνων είναι τα στοιχεία αυτά που μας κάνουν ιδιαίτερα φιλόξενους. Οι διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων θεωρούνται η βάση της Μεσογειακής Διατροφής και αποτελούν πρότυπο υγιεινής διατροφής. Για αυτό το λόγο, η Ελλάδα καλωσορίζει τους επισκέπτες στο Εθνικό της Περίπτερο με το μήνυμα ”Greek Food: Sharing the Flavors of Health”.

Η ελληνική γη, γνωστή σε όλο τον κόσμο για την απαράμιλλη  ομορφιά της, παράγει μία πλούσια γκάμα αγροτικών προϊόντων. Αιώνες πολιτισμού έχουν συνδράμει στη δημιουργία μιας γαστρονομικής παράδοσης, βασισμένη στην ισορροπία και την απόλαυση.

Σας καλωσορίζουμε στο τραπέζι μας για να δοκιμάσετε τις γεύσεις μιας υπέροχης παράδοσης και να ανακαλύψετε την αξία και την ενέργεια της διατροφής μας. Το μήνυμα μας είναι απλό: η ελληνική κουζίνα είναι υγιεινή αλλά και νόστιμη. Είναι η διατροφή της απόλαυσης, του «μοιράζεσθαι» και της γιορτής. Μία διατροφή που μπορούμε να απολαύσουμε με φίλους και γνωστούς. Μία διατροφή που ενισχύει τη μακροζωία.

Σας παροτρύνουμε να μάθετε περισσότερα για την ελληνική εξοχή, όπου ο ήλιος λάμπει 300 ημέρες το χρόνο, προσφέροντας ενέργεια στα φυτά και τα δέντρα, και βιώσιμη ενέργεια στα σπίτια, τα εργοστάσια και τα γραφεία. Ελάτε να γνωρίσετε περισσότερα για μία χώρα, όπου η θαλασσινή αύρα φτάνει έως τα βουνά και τους ελαιώνες, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί τους ανεμόμυλους όλο το χρόνο.

Σας καλούμε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας, τα οποία απόλαυσαν τη χρονιά που πέρασε πάνω από 22 εκατομμύρια επισκέπτες της χώρας μας.

Ελάτε να μοιραστούμε μαζί σας το τραπέζι μας.